Aankomst 7-04-19

HERE WE ARE. BUENOS DÍAS. Voor voorlopig de laatste keer de deur achter ons dicht trekken in Sassenheim, Bam! De wielen van de auto die de Spaanse grens raken, Bam! De dag van ons vertrek was toch wel apart, met een brok in onze keel hebben we afscheid genomen, maar met de gedachte dat we elkaar al snel weer zien via FaceTime of een vliegreisje van 3 uurtjes! Wij hebben hier samen lang naartoe geleefd zijn er klaar voor om dit avontuur met zijn tweeën te beleven. Alle lieve familie en vrienden hebben alle vertrouwen in ons, “levensgenieters”. Dat is hoe ze ons noemen.

En nu een maand verder onze blog oppakkend, zittend op ons terras terwijl we uitkijken op het zwembad en onze padelbaan.

Wat een avontuur naar dat verre zuiden! Cool dat jullie meeleven door middel van de berichtjes, super! Wij zijn blij om in Spanje te zijn. De reis met twee auto’s naar de Costa del Sol is ons meegevallen! Het was een lange reis, maar een prachtige route!

Wij mogen niet klagen, zoals onze Spaanse vrienden tegen ons zeggen. Zo maakten wij op een zonnige middag ook een opmerking over de regenachtige ochtend; “You are allready complaining more than my wife”. OOPS! Daar willen ze het al niet meer over hebben. Regen is een uitzondering hier en dus waarom zou je dat niet snel gaan vergeten? Wij willen graag meer van deze wijsheid in Spanje opdoen.